sâmbătă, 5 septembrie 2009

Apel la durere

Scriu aceste randuri pentru toti carora le sunt violate familiile fara mila de statul roman, pentru cei cu pensii de cateva sute de lei, pentru cei aruncati fara mila in somaj, pentru cei care suntem mintiti zi de zi de mincinosii TV.
O noua profesie s-a conturat acum in perioada de criza si anume cea a “Mincinosilor TV”.
Mincinosul TV este politicianul roman sau analistul care apar zi de zi cu fetele de broscoi umflati cu pompa tot la alte posturi TV in aceeasi zi, mintitnd aceleasi borali electorale. O face cu maxima non-salanta si cu un aer atot-stiutor fiind platit de diferite interese sau executand cu zel ordinele de partid luand apararea unuia sau altuia si disculpand si idolatrizand partidul sau. Acesta, minte imputit, omul de rand cu rahaturi vebale de genul: “in 2010 vom iesi din criza datorita acestui guvern si acestui partid care...; noi suntem cei mai buni si detinem toate solutiile pentru ca voi cei care ne alegeti sa traiti in lapte si miere; noi spunem adevarul, ceilalti minte :)
Oameni buni, suntem in cel mai mare rahat, iar porcii guvernamentali ne mint cu nerusinare ca e bine si ca va fi bine, iar noi le inghitim minciunile alarmante.
Dar mult mai alarmant este faptul ca nu RIPOSTAM!!! Nu ripostam cand apare la TV acelasi porc statal grohaind minciuni intinate, nu ripostam cand politia este finantata (mituita) de mafie si si se poarta cu brutalite si lipsa de respect fata de omul de rand in slujba caruia ar trebui sa fie, nu ripsotam cand e aruncata in inchisoare o batrana ca a mutat un tarus cu 1 cm mai incolo dar tunurile de milioane de euro date de smecherii statului si al sistemului sunt la loc de cinste, nu ripostam ca ni se violeaza fizic si psihic copii, ca nu mai sunt bani pentru salarii si pensii, ca cei care sunt in cele mai inalte functii ale statului si care ar trebui sa fie un exemplu de urmat pt orice cetatean, sunt manjiti cu mizerii mafioate chiar la vedere, nici macar nu se mai ascund pentru ca stiu ca nu le mai face nimeni nimic, nu ripsotam cand suntem supra impozitati si amendati ilegal in mod legal, nu ripostam cand sunt atribuite licitatii ilegale care tot banul nostru il sug, nu ripostam ca ne dau afara din servicii pe motiv de criza, nu ripostam cand din darile noastre la stat sunt finantate campaniile electorale si interese mafioate clientelare...
Cine mai e prost si naiv sa creada cand apare un porc statal la TV si minte dandu-se cu curu de pamant ca in 2010 vom depasi criza in speranta ca cineva va fi impresionat de eforturile lor. Cu ce o sa depasim criza tete?? Cu a 3-a transa FMI care sunt 100% ca va avea aceeasi destinatie ca si cea de a doua?? Si dau aici in scris acuma ca a treia transa tot pe salarii si pensii va merge!! Daca nu o sa fie asa, atunci san u imi mai cititi mie blogul niciodata!!! Pai asa o sa fie pentru ca nu avem un program de crestere economica viabil si sustenabil!! De fapt ba da, avem! O sa depasim criza pe baza concedierilor, pe baza promovarii somajului, pe baza supraimpozitarii chiar si a cifrei “0”, pe baza datoriilor facute de ei pe care tot noi le paltim pentru ca daca au trecut vremurile cand dadeam la turci tribute, acum dam chiar unor turci cu capul! Ce mai urmeaza? Minciunile electorale din acesta toamana? Ei bine, urmeaza o toamana mai grea decat cea a lui Toparceanu, mult mai gri, de-a dreptul neagra pentru tara asta…Ce semne da guvernul ca vom iesi din criza? Da vreun semn real si adevarat? A iesit cumva la TV sa anunte ca nu se mai dau 9000 afara ci numai 5000? A iesit cumva sa anunte ca din cei 5000 in 2010 vor fi reangajati 3000? A iesit sa anunte ca a scos monstrul acela de impozit forfetar care ar trebui sa se cheme forfecar ca ne taie si inima in bucati…?
Statule trebuie sa reaspunzi in fata justitiei supreme si anume in fata poporului!
Statule iesi afara din palate si vino in strada si si in casele noastre sa platesti alaturi de noi pentru iesirea din criza si sa mananci la masa saraciei si a datoriilor. Statule esti chemat in fata onoratului popor roman sa dai socoteala pentru urmatoarele capete de acuzare: minciuna electorala otravitoare de neamu, proliferarea furtului si subminarea demnitatii poporuli si a economiei nationale, violul sufletelor noastre credule, ignoranta si nesimtirea cu care ne calomniezi an de an si zi de zi, impozitarea inimilor noastre, amanetarea sanatatii noastre prin sistemul sanitar si al asigurarilor de sanatate pe care le paltim degeaba, concedierea vietilor noastre…
Ar trebui sa va fie frica, ar trebui sa plecati acum, ar trebui sa va cereti iertare Romaniei, iertare lui Mihai Viteazul, lui Stefan cel Mare, lui Vlad Tepes, lui Avram Iancu, lui Tudor Vadimirescu si celorlalti. Poporul acesta sa va transforma in cosmarul vostru in cel mai scurt timp.
Sa iesim in strada sa-i hulim, sa aruncam cu pietrem in coloanele oficiale care calca oameni...

Un comentariu:

  1. Colectia de vara 2012 a minciunilor s-a sfarsit si urmeaza colectia de toamna, nu mai gri ca a lui Toparceanu, ci mai grea ca plumbul lui Bacovia,as zice. Ce bine le-ar sta la gat cu un sir de plumbi bacovieni, foarte chic si util cand dai la 'platica' pe malul Dambovitei. Si ce bine le-ar sta in ceva curgator gen Gange, Nil.... ce creatie desavarsita ar fi!

    RăspundețiȘtergere